Deze bekende dame verklapt ware reden breuk Sylvie en Wim: ‘Nu is ze alles verloren’

Deze bekende dame verklapt ware reden breuk Sylvie en Wim: ‘Nu is ze alles verloren’

Een korte relatie van twee maanden met de welgestelde Wim Beelen heeft Sylvie Meis, bekend van haar sprankelende media-optredens, onlangs weer single gemaakt.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Haar succesvolle carrière ten spijt, lijkt Sylvie’s liefdesgeluk haar niet gegund; recente relaties met welvarende partners eindigden omdat hun levensstijlen te ver uiteen liepen.

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Volgens Beelen, die de relatie beëindigde, waren de verschillen in hun publieke leven niet te overbruggen. Sylvie stond in de schijnwerpers en hij meer op de achtergrond.

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Hoewel hun relatie tot een einde was gekomen, sprak hij zijn waardering uit voor de gedeelde momenten en wenste haar het beste toe.

Sylvie Meijs en vriend Wim hebben blijkbaar haast en maken absurde beslissing!

Toch bedankt hij haar wel voor alle mooie momenten. ‘Veel succes in je leven. Je bent een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt.’

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

De kloof tussen Sylvie’s verlangen naar glamour en het meer ingetogen leven van haar partners werd nog duidelijker tijdens een familievakantie naar Dubai, waar Sylvie’s voorkeur voor het nachtleven en luxe diners botste met de wens

Om een huiselijke sfeer te creëren, probeert Sylvie Meis regelmatig iets op haar sociale media te posten. Haar vriendin Touriya Haoud onthulde aan het tijdschrift Story dat deze toewijding aan haar online aanwezigheid wellicht een obstakel voor haar is. Sylvie, met 1,4 miljoen volgers op Instagram, voelt de druk om constant content te plaatsen, zelfs tijdens intieme momenten.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’
Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Ze is bezig met het opbouwen van relaties met haar partner en zijn kinderen. Touriya Haoud heeft kritiek geuit op deze keuze door te stellen dat het afzien van sociale media voor een korte periode geen significant verlies zou betekenen, maar nu heeft Sylvie mogelijk meer verloren dan alleen volgers. Sylvie Meis is momenteel onzeker en overstuur, omdat ze niet meer in Nederland woont en dit mogelijk de reden is waarom. Touriya Haoud meldt in Story: “Terwijl ze óók tijd met haar vriend en zijn kinderen”.

“Het is zo zonde dat ze tijdens zo’n romantische vakantie nu alles verloren heeft. Waarom zou je nog bezig zijn met content maken tijdens zo’n liefdesvakantie? Je verliest niets wanneer je twee weken niets op social media zet,” zei hij.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

“Waarom zou je tijdens zo’n liefdesvakantie nog content maken? Je verliest niets wanneer je twee weken niets op social media zet. Nu is ze alles verloren. Dat is zó zonde.”

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Dit werpt vragen op over de balans tussen publiek en privé leven in de hedendaagse cultuur van constante online aanwezigheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sylvie Meis heeft een bericht gedeeld.

Scroll naar boven