Teun Fohn deelt lelijke sneer uit aan Roy Donders: ‘Ik zou dat nooit doen’

Teun Fohn deelt lelijke sneer uit aan Roy Donders: ‘Ik zou dat nooit doen’

Nadat Teun Föhn bekend werd door zijn deelname aan televisieprogramma’s als kapsalon en bed-and-breakfast, heeft hij nu zijn interesse verlegd naar de wereld van cosmetische behandelingen.

Automatische concepten

Deze carrièrewijziging heeft geleid tot vergelijkingen met Roy Donders, die onlangs in opspraak raakte vanwege het uitvoeren van cosmetische ingrepen zonder de juiste certificering.

Waarschuwing voor Roy Donders: ‘we gaan er niet van uit dat het zover komt’

Teun’s nieuwe initiatief heeft geleid tot kritische geluiden ten opzichte van Roy Donders, maar Teun maakt duidelijk dat hij dit soort praktijken nooit zou uitvoeren.Teun is echter niet te spreken over die vergelijking. Hij benadrukt dat hij nooit iets op iemands huid zou doen waarvoor hij niet gecertificeerd is, waarmee hij duidelijk maakt dat hij een andere weg inslaat dan Donders.

Teun Fohn klapt uit de school over ex: ‘Daar heb ik wel verdriet van gehad’

Teun legt uit dat hij een substantieel andere weg bewandelt dan Donders, die na een korte cursus van vijf dagen cosmetische behandelingen uitvoerde. In een gesprek met weekblad Privé zegt hij: “Wat Roy heeft gedaan, is heel wat anders”.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Hij is momenteel bezig met een medische opleiding in Permanente Make-Up (PMU) die meer dan een jaar beslaat.

Teun Fohn klapt uit de school over ex: ‘Daar heb ik wel verdriet van gehad’

“Wat ik ga doen is PMU, een medische opleiding, die ruim een jaar duurt”, legt Teun uit in een interview met Privé, waarbij hij de diepgang en ernst van zijn studie benadrukt.

“`html

Teun Fohn klapt uit de school over ex: 'Daar heb ik wel verdriet van gehad'

Teun heeft niet alleen esthetische ambities; hij wil ook mensen helpen die te kampen hebben met zichtbare littekens.

Teun Fohn klapt uit de school over ex: 'Daar heb ik wel verdriet van gehad'

“Als ik volgend jaar afstudeer, kan ik mensen met littekens behandelen,” zegt hij, met verwijzing naar de mogelijkheid om de huid van mensen die bijvoorbeeld brandwonden hebben opgelopen of littekens van operaties dragen te verbeteren.

“`Met gespecialiseerde apparatuur kunnen we veel verbeteren. Vaak zijn aandoeningen lelijk en kan ik ze dusdanig aanpassen dat het er toonbaar uitziet, denk aan een verbranding of een operatie. Hiervoor gebruik ik speciale apparatuur die ik nu aan het uitleggen ben.

Het onderscheidt Teun niet alleen van Donders maar toont ook zijn toewijding.De cosmetische wereld vereist een grondige en professionele benadering.

Scroll naar boven