Dit is hoeveel volgers je nodig hebt om geld te verdienen met TikTok.

Dit is hoeveel volgers je nodig hebt om geld te verdienen met TikTok.

Zoveel tijd besteden op Tiktok doe je al, dus waarom er niet een zakcentje ermee verdienen? Voordat zoiets mogelijk is heb je voldoende volgers nodig. Maar hoeveel volgers moeten dat er minimaal zijn voordat je aardig wat ermee kan verdienen? Dat leggen wij hier uit.

Geld verdienen
Tijdens een livestream cadeaus ontvangen, wel virtueel. Minimum leeftijd is 18 jaar. Je kunt hiermee al beginnen vanaf 1000 volgers.

Door virtuele ‘cadeautjes’ te krijgen gedurende een livestream. Hier moet je 18 jaar of ouder voor zijn, maar je kunt er al mee beginnen vanaf de 1000 volgers.
Een andere manier is door ‘fooien’ te ontvangen, minimum leeftijd is ook 18 jaar. Je moet wel minimaal 100.000 volgers hebben.

Tiktok creator fund. Minimum leeftijd is ook 18 jaar en het minimum aantal volgers zijn 10.000. Daarnaast moet je 100.000 video views hebben behaald in de afgelopen maand.
Dit is nu alleen nog in de VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Nou maar hopen dat de rest van de wereld hier gebruik van kunnen maken, waaronder Nederland.

Het is niet te voorspellen of te berekenen hoeveel je hiermee gaat verdienen. Dat is mede bepalend door de views, volgers, de likes en de reacties op een video.

Over de auteur

Scroll naar boven