Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

De Efteling, een wereldberoemd attractiepark geliefd bij jong en oud, is het grootste attractiepark in de Benelux op basis van bezoekersaantallen en oppervlakte.


Het park is tevens een van de topattracties in Europa, en in 2020 overtrof het zelfs bekende parken zoals Disneyland Paris en Europa-Park in bezoekersaantallen.


De Efteling is daarmee het meest bezochte attractiepark van Europa geworden. Om haar reputatie te behouden en verder te groeien, investeert de Efteling in de kwaliteit van de parkervaring. Dit zal echter gevolgen hebben voor de toegangsprijzen. In 2024 mag je je verwachten aan een forse stijging van de toegangsprijs!

Het onderhoud, de vernieuwing en de uitbreiding van het park vergen aanzienlijke investeringen. Deze kosten, tezamen met de stijgende energieprijzen, hogere salarissen en toegenomen materiaalkosten, hebben echter invloed op de prijs van de toegangskaarten.


Als gevolg hiervan zijn de prijzen voor een bezoek aan dit iconische park door de jaren heen aanzienlijk gestegen.


“`html


In een recente aankondiging van Looopings is onthuld dat de prijzen voor 2024 verder zullen stijgen, waardoor de toegangsprijs voor het eerst de grens van 50 euro zal overschrijden.


De flexibele entreebewijzen zullen met 6 procent stijgen, van 48 euro naar 51 euro. Dit nieuwe tarief zal gelden voor het hoogseizoen, namelijk de maanden juli en augustus. Ook de goedkopere kaartjes zullen in prijs stijgen.

“`

In de Achterhoek worden interessante initiatieven ondernomen om te concurreren met het populaire park in Brabant.

Deze ontwikkelingen wijzen op een groeiende trend in de pretparkindustrie, waarbij regionale parken stappen zetten om de concurrentie aan te gaan met de grote spelers.

Scroll naar boven