Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Een huishouden managen brengt aanzienlijke uitdagingen en kosten met zich mee, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en de financiën in balans moeten houden.


Onverwachte kosten kunnen soms extra druk veroorzaken, en met de huidige inflatie is het vinden van besparingsmogelijkheden belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Na de beslissing van Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, zijn ze volledig gestopt met het gebruik van toiletpapier.


Ze namen dit verrassende besluit drie jaar geleden. Amber legt uit dat de redenen achter deze keuze zijn: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

”De keuze kwam er om verschillende redenen. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen.”


Amber deelt, “Ik ben minder gaan shoppen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een ingeving. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


Amber deelt verder, “Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we zeiden dat het beter was om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”


Amber benadrukt dat deze aanpak..

De besparingen die ze hebben opgeleverd, waren aanzienlijk. Amber en Joseph geven aan: “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

Er wordt echter wel opgemerkt: “Ik moet bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar het leek ons onbeleefd.”

Hoewel het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Scroll naar boven