Lee Towers heeft geen goed woord over voor het VI-trio en haalt dan ook hard uit!

Lee Towers openhartig over het grote verdriet en verlies waar hij mee te kampen heeft!

Tijdens zijn optreden van “You’ll Never Walk Alone” in het programma Renze, ter ere van het jubileum van het lied, kreeg de 77-jarige Nederlandse zanger Lee Towers kritiek te verduren.

Het VI-trio, met name René van der Gijp en Johan Derksen, vonden dat Towers vals zong. Echter, Towers heeft fundamentele bezwaren tegen deze kritiek.

In een reactie aan Shownieuws, uitte Lee Towers zijn verbazing en teleurstelling over het commentaar:


“Ik begreep dat niet. Ten eerste vond ik het bijzonder respectloos. Maar ja, dat lijken ze wel te patenteren.”


”Die mannen. Hun patenteren lijkt het afzeiken te zijn. En maakt niet uit wie het is. Ze tonen weinig respect voor andere mensen”, zegt Towers.


Hij suggereert dat het VI-trio vooral kritiek levert voor financieel gewin: “Zolang die miljoenen bij John de Mol”bij elkaar kunnen harken”.


De zanger heeft aangegeven dat zijn focus voornamelijk ligt op de mensen die wel genieten van zijn optredens.


“Ik lig er niet wakker van.” Ondanks de kritiek blijft hij vastberaden om zich te richten op de positieve reacties en zijn liefde voor muziek.


Ondanks dat 2023 nog niet ten einde is, heeft de zanger al een reeks aan persoonlijke

Na verschillende professionele ervaringen kan hij terugkijken op een bewogen jaar. Het afgelopen jaar was zowel uitdagend als gedenkwaardig voor hem, met persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Towers deelt dat hij te maken heeft gehad met fysieke ongelukken, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Het was echter niet alleen op fysiek vlak een moeilijk jaar; ook in zijn privéleven onderging hij veranderingen, met het verlies van enkele schoonzussen.

Filosofisch reflecteert hij op deze verliezen: ”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Towers spreekt de hoop uit dat hij en zijn dierbaren gezond mogen blijven en kunnen genieten van elkaars gezelschap in 2024.

”Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden.Lee, 77 jaar oud, zegt: “Pluk de dag en tel je zegeningen.”

Hij blijft nog steeds energiek en fit ondanks zijn leeftijd. Door regelmatig te oefenen op de hometrainer en tweemaal per week naar de sportschool te gaan, blijft hij actief. Over zijn conditie zegt hij:

“Ik heb een conditie als een paard. Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet,” lacht hij.


Terugkijkend op 2023, beschrijft Towers het als een jaar vol onverwachte schoonheid, ondanks de uitdagingen die op zijn pad kwamen.


Hij noemt hoogtepunten zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en zijn dertigste zangoptreden tijdens de marathon.


Het verhaal van Towers getuigt van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen positief blijft.


Scroll naar boven