Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Een reis die 150 operaties en 15 jaar in beslag nam, heeft Fulvio, nu bekend als Fulvia, een opmerkelijke transformatie doen ondergaan van man naar vrouw.

Op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten, ondanks dat ze op vijftienjarige leeftijd al besefte dat ze eigenlijk een vrouw was. Fulvia is nu 56 jaar oud.

Levend als een typische macho man voordat ze aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, heeft Fulvia nu een opmerkelijke reis achter de rug.

Terwijl ze genoot van bier en rondreed in een Amerikaanse 4×4, probeerde ze zich voor te doen als een macho persoon om haar ware identiteit te onderdrukken.

Uiteindelijk werd de last van dit gedrag haar te zwaar en besloot ze haar ware zelf te omarmen.

Ze deelde dit met haar partner Marisa, die aanvankelijk moeite had met de verandering, maar uiteindelijk accepteerde ze het.Uiteindelijk vond Fulvia haar innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning, wat tegenwoordig heeft geleid tot een leven samen met haar zussen. Fulvia leeft nu in een ondersteunende omgeving, hoewel niet iedereen in haar familie even begripvol was.

Haar ouders, afkomstig uit een religieuze familie, hebben de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd, maar haar broers hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.

Met aanvankelijke pogingen om haar van gedachten te veranderen, begonnen ze haar uiteindelijke vastberadenheid te ondersteunen.

De totale kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds onvolledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is vastbesloten om volledig tevreden te zijn met zichzelf.De vrouw wil nog meer ingrepen ondergaan om te worden wie ze altijd al wilde zijn, wat vereist dat ze haar ideale zelf bereikt. Momenteel heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, wat ze ook wil veranderen.

Scroll naar boven