Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

De liefde is een uniek en krachtig fenomeen dat in al zijn vormen en variaties voorkomt. Het prachtige verhaal van Jesse en Cassidy illustreert dit perfect.

Hun romance begon met wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die al snel evolueerde tot iets veel dieper. Het was liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar te benaderen.Stuur een bericht.

Direct reageerde Cassidy positief op Jesse, die haar ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

In hun vroegste gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

“`html

In plaats van afgeschrikt te worden, zag Jesse het als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.


Cassidy onthult dat ze als transvrouw vaak haatberichten ontvangt, vooral vanuit religieuze kringen. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

“““html


”Chromosomen kunnen niet worden veranderd. Jij bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”


Voor Cassidy is deze negativiteit niets nieuws; zij is het inmiddels gewend. Echter, Jesse begint nu ook dergelijke berichten te ontvangen.


“`


In verband met het feit dat hij een relatie heeft met een transvrouw, wordt Jesse door sommigen beschuldigd van homoseksualiteit. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.


Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’, reageerde zijn vader woedend: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Echter benadrukt Jesse dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en beschouwt Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.


Cassidy heeft alle fysieke kenmerken van een vrouw, dus hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien.


Hun liefdesverhaal bewijst dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

Scroll naar boven