Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Een 24-jarige vrouw genaamd Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, heeft ondanks het leeftijdsverschil van 61 jaar besloten te trouwen met haar 85-jarige partner, Charles Pogue.

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 in een wasserette, waar hun band begon te groeien.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk.

Na het toegeven van zijn gevoelens aan haar, besloten ze in juli 2022 te trouwen.

Volgens Miracle is haar wens om twee kinderen met hem te krijgen, met het doel een nieuwe generatie te introduceren voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview met Daily Mail, dat werd gepubliceerd, onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment wist.


Toevoegend, de verpleegster merkte op dat toen ze zijn exacte leeftijd ontdekte, het al een paar maanden later was, en toen had ze al gevoelens voor hem.


”Toen ik erachter kwam dat ik te diep zat, was het een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”


”Daar kwam ik in gesprek met hem over”

Toen we elkaar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 was geboren.

“Ik heb zijn leeftijd nooit proberen te raden, we wilden gewoon zien hoe het gaat. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik mag hem echt. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en levendig…”

Tijdens een interview vertelde de jongedame dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin steunden nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte.

Echter, het was moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Afgezien van mensen die hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle ook negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Scroll naar boven