Grote verandering voor Katja Schuurman: ‘Ze zal voorzichtig zijn met het openbaar maken’

Oude vlam doet opmerkelijke onthulling over Katja: Zes keer per dag was standaard voor haar

In 2024 zou Marco Borsato wellicht een nieuwe start kunnen maken. Er is ook interesse in de toekomst van de relatie tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen.

Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag’

Ook de situatie rond Wendy van Dijk en Erland Galjaard blijft intrigerend. Medium Marion Berndsen heeft exclusief aan Story haar voorspellingen over deze beroemdheden gedeeld.

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’

Berndsen voorspelt dat het komende jaar erg druk zal zijn voor Katja Schuurman, die het afgelopen jaar een laag profiel hield na de veroordeling van haar ex-man Thijs Römer wegens online msbruik van minderjarige meisjes.

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

Berndsen verwacht: “Het komend jaar wordt heel druk voor Katja. Ik zie nieuw leven voor haar. Ze start mogelijk een eigen bedrijf of productlijn, los van televisie.”

“`html

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

Er zal veel activiteit zijn in de filmwereld met verschillende rollen voor haar. Ze staat klaar om zich weer in de schijnwerpers te plaatsen.

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

Na een jaar van rust om haar dochter Sammie te beschermen, staat Katja volgens Berndsen open voor veranderingen.

“`
Katja Schuurman reageert op veroordeling Thijs Römer: ‘Laat hem niet vallen’

Berndsen concludeert dat Katja Schuurman zich stabiel genoeg voelt om een nieuwe man in haar leven toe te laten, hoewel ze voorzichtig zal zijn met het openbaar maken van deze relatie. Hij voorspelt dat 2024 een positief jaar voor haar zal worden.

Katja Schuurman begint nieuw leven: ‘Ze zal voorzichtig zijn met het openbaar maken’

Er zijn recentelijk geruchten geweest over Schuurman die gezien werd met een jongere man, maar die relatie lijkt inmiddels beëindigd te zijn. Schuurman heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe partner.

Katja Schuurman opnieuw uit de kleren: ‘Het spel der verleiding’

In een interview met SBS 6 benadrukte Katja Schuurman dat ze mannen zoekt die ‘af’ zijn en geen verandering nodig hebben. Haar eisen zijn duidelijk: “Je moet gewoon af zijn… Ben jij af? Oké, kom maar!

Katja Schuurman opnieuw uit de kleren: ‘Het spel der verleiding’

De vereenvoudigde criteria van Katja Schuurman voor een partner bieden nieuwe kansen voor mannen die zichzelf als ‘af’ beschouwen.

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag’

Met haar charmante verschijning en open benadering van daten is Schuurman een aantrekkelijke optie voor potentiële partners.

Katja Schuurman opnieuw uit de kleren: ‘Het spel der verleiding’
Scroll naar boven