Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Familievertrouwen wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, omdat ze meestal degenen zijn die ons door dik en dun steunen.

Helaas wordt dit vertrouwen soms geschonden, zoals in een recente zaak in Engeland, waar een echtpaar is veroordeeld voor grootschalig gebruik van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport van de Britse krant Mirror, beheerde de zoon de financiën van zijn behoorlijk bejaarde ouders.


Nadat zijn bejaarde ouders hem om hulp hadden gevraagd, omdat ze niet meer in staat waren om hun bankzaken te beheren, nam de zoon de taak op zich om ervoor te zorgen dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, betaald werden.


Echter, in plaats van het geld verantwoordelijk te beheren, gaven de zoon en zijn vrouw het uit aan exorbitante luxe.

“`html

Er werd door het koppel veel geld uitgegeven, waaronder £117.000 aan all-inclusive vakanties, dure hotels, voedsel, Chanel-handtassen en kostbare juwelen.


Tijdens een veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde genoot het echtpaar, renoveerde hun keuken en de vrouw onderging zelfs een tandheelkundige ingreep ter waarde van £9.000.


Daarnaast verkochten ze het huis van de ouders voor een veel lagere prijs dan gevraagd, waarbij de opbrengst rechtstreeks

“`Het paar verspilde het geld van hun ouders en toonde op sociale media een luxeleven, maar uiteindelijk hadden de ouders nauwelijks nog iets over.

Ze werden veroordeeld voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld, en kregen een gevangenisstraf van zes jaar, zo meldde de Mirror.

Sindsdien heeft dit verraad grote gevolgen gehad.Het overlijden van de moeder heeft een grote impact gehad op het gezinsleven van de bejaarde ouders, waardoor de vader nu alleen is achtergebleven. Helaas is de moeder overleden.

Scroll naar boven