Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Er is een nieuwe aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” uitgezonden, waarin Coral en Illias een kijkje geven in hun unieke relatie. Dit programma staat bekend om het tonen van liefdesrelaties die afwijken van het traditionele beeld. Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zichzelf nu als non-binair. In de aflevering vertelt ze hoe trots ze is op haar volle baard en hoe haar partner deze bewondert. Er zijn ook foto’s van Coral en Illias te zien, waarop ze hun liefde tonen.Toen Coral negen jaar oud was, ontdekte ze een lange zwarte haar op haar kin, een teken van hirsutisme. Dit duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam. Deze ontdekking markeerde het begin van Coral’s reis naar zelfacceptatie.

Gedurende vele jaren had Coral echter nooit echt moeite met het verwijderen van haar baardharen. Vaak maakte ze daarbij gebruik van producten zoals Gillette Mach 3 om een gladde huid te behouden.

Toen Coral online de liefde van haar leven ontmoette – Illias – nam haar verhaal een wending. Illias is geboren als vrouw maar nu een man, en hij waardeert en bewondert Corals natuurlijke baardgroei.

Illias, openhartig over zijn gevoelens, zei: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,In maart 2022 heeft Coral besloten om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, tot grote bewondering van Illias.

Illias heeft zijn bewondering geuit door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtshaar.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Scroll naar boven