Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” richt zich op onconventionele koppels, waar Coral en Illias een intieme inkijk geven in hun unieke relatie.

Dit programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.

Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair. Deze keuze toont aan dat er meer mogelijkheden zijn.

Coral’s reis naar zelfacceptatie begon al op jonge leeftijd, toen ze negen was en een lange zwarte haar op haar kin ontdekte. Dit was een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Haar baardharen verwijderde ze jarenlang zelf, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid. Toch was dit nooit een groot probleem voor Coral.

Echter is dit nooit een groot probleem voor Coral geweest, hoewel ze jarenlang haar baardharen verwijderde, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Coral’s verhaal kreeg een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, geboren als vrouw maar nu een man, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Illias is openhartig over zijn gevoelens en zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’…In maart 2022 besloot Coral te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien als een teken van zelfacceptatie en liefde. Deze verandering heeft een duidelijke indruk achtergelaten op Illias. Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen. Tegelijkertijd nodigt het de kijkers uit om traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Afbeelding:

Afbeelding:

Video:

Scroll naar boven