Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

De 46-jarige Gaëlle Engel uit Frankrijk is een zogeheten objectofiel. Dat betekent dat Engel verliefd kan worden op objecten.

Na een relatie van maar liefst zeven jaar met een achtbaan, heeft Engel nu de liefde gevonden in een kermisattractie.

Jaren geleden bezocht Engel het Duitse Holiday Park waar de achtbaan Sky Scream staat. Haar hart begon direct sneller te kloppen bij de eerste ontmoeting.


Intens was de relatie met Sky Scream. Ze klampte zich vast aan de constructie van de achtbaan bij elke bezoek en sprak urenlang tegen de attractie.


Niet beperkt tot gesprekken, leidde het contact met Sky Scream ook tot opwinding bij Engel.


Helaas kwam er een einde aan.

De keuze van anderen beëindigde de relatie. Het park wilde Engel niet langer binnenlaten vanwege het gekreun en geklets tegen de constructie.


Dit resulteerde in een toegangsverbod, waardoor ze haar grote liefde niet meer kon bezoeken. Vervolgens kon ze niet anders dan de relatie verbreken.

Gelukkig zijn er veel attracties in de wereld, en Engel heeft nu weer geluk in de liefde. Haar geliefde kermisattractie staat namelijk in het Franse Bordeaux.

“`html

Bij haar thuis woont de grote liefde van haar, Gravity genaamd. Ze heeft besloten om met deze attractie te trouwen, waar ze erg enthousiast over is.

Ze verspilt geen tijd, want ze beweert zelfs dat ze een zoon heeft met de attractie Gravity, die ze in een zelfgemaakt model heeft afgebeeld.

Het enige trieste is dat haar ‘zoon’ nog steeds bij haar thuis woont en zijn.
“`

Ik zie mijn vader niet erg vaak.

“Ik bezoek hem geregeld en volg hem wanneer hij op tour gaat.”

🇬🇧Find today’s front pages from the UK @dailystar pic.twitter.com/ZMO9QyvnPP

— 𝙵𝚛𝚘𝚗𝚝 𝙿𝚊𝚐𝚎𝚜 𝚃𝚘𝚍𝚊𝚢 📰 (@ukpapers) September 3, 2023

Scroll naar boven