Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen traditionele banen, maar verdienen hun inkomen door TikTok-video’s te maken.

In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.


Na destijds beiden getrouwd te zijn geweest, besloten ze te scheiden van hun mannen en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.


Op dit moment delen ze hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.


Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen van school halen, uit haar ongemak.

De video’s behandelen dit onderwerp.


Duidelijk ongelukkig met de situatie, deelt Kerry haar gevoelens: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” De moeilijkheden zijn zo ernstig dat Kerry nu de kinderen zelf ophaalt en weer terugbrengt.


In een van de video’s, die al duizenden keren is bekeken, spreekt Kerry iemand buiten beeld aan op het schoolplein.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid: ”Op het schoolplein flirt iemand met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

Scroll naar boven