Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

was en ontdekte dat hij vreselijk over me sprak. Het was ronduit schokkend.”

De vrouw verzekert dat ze haar partner had gevraagd of ze zijn telefoon mocht bekijken nadat ze een vermoeden kreeg dat er iets niet klopte. De man ging akkoord, maar wat ze ontdekte overtrof haar ergste verwachtingen.

Op de vraag of ze blij was dat ze de waarheid had ontdekt, antwoordde Jane: ”Ik ben teleurgesteld, verdrietig en geschokt. Maar ik ben ook opgelucht dat ik eindelijk mijn ogen heb geopend voor de realiteit.”

Ik was aan het rondscrollen op zijn telefoon toen ik een gesprek tussen hem en zijn beste vriend tegenkwam.


Ze sturen elkaar niet vaak berichten, dus ik hoefde niet lang te scrollen. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij beschreef, schrok ik enorm.


Ik kwam een bericht tegen van toen we net samen waren. Hij schreef aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde.


”Hij ging zelfs nog verder door mij een goedekope h*er te noemen die wanhopig was, en te zeggen dat ik hem al had gevraagd bij mij in te trekken zonder dat hij met me had gevreeën.”


”Ook liet hij zijn vriend weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper zijn dan ik.” Vervolgens schreef hij in de volgende berichten een heel ‘actieplan’.”


”DatJane heeft onthuld dat haar partner van plan was om haar een tijdje te gebruiken en haar daarna te dumpen, met als doel om haar gelukkig te maken. Dit onthulde ze in een interview.

Ze is al zes jaar getrouwd met haar 35-jarige echtgenoot en is moeder van drie kinderen. Na het ontdekken van zijn plannen, confronteerde ze hem hiermee.

Haar man heeft toegegeven dat hij zich diep schaamt en heeft zijn spijt betuigd. Hij was erg verdrietig en bood zijn excuses aan.


Op een negatief zelfbeeld gooide hij het, en vroeg me om hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik weet het niet.


Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.’


”Het doet pijn als iemand zulke dingen over je schrijft en het blijft in je hoofd hangen. Mijn zelfvertrouwen is volledig verdwenen, en dat is nog niet alles. Ook twijfel ik aan ons huwelijk.”


”Als ik dit eerder had gelezen, zou ik nooit met hem zijn getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet. Het doet zo veel pijn.”


Scroll naar boven