Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Een onverwachte wending in de relatie tussen Carrie (30 jaar) en de 63-jarige Randy. Het koppel, dat elkaar via Tinder leerde kennen, heeft een uniek liefdesverhaal.


In eerste instantie had Carrie haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar, met als specifiek doel het vinden van een welgestelde man.


Carrie was open over haar initiële intenties. Ze zei: ”IkCarrie dacht aan een zakelijke transactie toen ze Randy ontmoette. Haar plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan, met het idee aan geld te denken. Echter, haar gevoelens voor Randy evolueerden en hun relatie transformeerde van een financiële arrangement naar oprechte liefde.

Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, deelde Carrie haar waardering voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Carrie probeerde haar leven op de rails te krijgen en had een pauze in de communicatie, maar ondanks dat bleef Randy betrokken.

Randy nam opnieuw contact op met Carrie, die op dat moment geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zei: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.


Nadat ze meer dan een jaar online met elkaar hadden gecommuniceerd, besloten Carrie en Randy elkaar in persoon te ontmoeten. Dit terwijl Randy in die tijd tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.


Carrie geeft toe dat ze zich schuldig voelde over de situatie. Nu, na drie jaar samen te zijn, beweert het stel dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

Randy geeft Carrie nog steeds ‘zakgeld’ vanwege haar uitgavenpatroon, maar hun relatie is veranderd. ”Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”

Carrie besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

Scroll naar boven