Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Steeds meer mensen voelen zich in de huidige wereld niet helemaal zichzelf, waar persoonlijke identiteit steeds meer ruimte krijgt voor expressie.

Sommigen ervaren het gevoel een totaal ander persoon te zijn dan hun fysieke verschijning suggereert. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich wel thuis voelen.

Vroeger waren de begrippen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’ voornamelijk van toepassing,Steeds vaker worden deze plekken geassocieerd met de LHBTQ+ gemeenschap in plaats van met vastgoed.

Dankzij de inzet en aandacht van leden van deze gemeenschap is het onderwerp nu prominenter aanwezig, ondanks dat zij altijd al aanwezig waren.

Deze toegenomen aandacht heeft geleid tot meer openheid en acceptatie over deze gevoelens, inclusief voor mensen die zich niet eens als man of vrouw identificeren.

“`html

Er zijn onlangs unieke gevallen gezien, zoals iemand die zichzelf als huiskat identificeerde en Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.


Dankzij de ontwikkelingen in de medische wetenschap hebben mensen nu mogelijkheden om zichzelf op manieren te transformeren die voorheen ondenkbaar waren.


“`


Een vrouw die zich geen blanke, maar een donkere vrouw voelde, liet haar huidskleur aanpassen, wat een opvallend voorbeeld is.


Een ander opmerkelijk geval is Richard Hernandez, die zijn identiteit associeert met die van een vrouwelijke draak in plaats van een man.

Met een bedrag van €60.000 heeft hij een transformatie ondergaan, eerst naar vrouwelijke kenmerken en daarna naar zijn door een draak geïnspireerde identiteit.


Hernandez heeft haar oren laten verwijderen en haar tong laten splitten om een drakenachtig uiterlijk te krijgen, aangezien draken als reptielen een gespleten tong hebben.


Daarnaast heeft ze 18 ‘schubben’ geïmplanteerd onder haar huid om een meer drakenachtige textuur te creëren. Dit heeft ze aangevuld met honderden tatoeages.


Ze staat nu bekend als Eva Tiamat Medusa.

De verhalen van de vrouwelijke draak illustreren de ongelooflijke lengtes die mensen bereid zijn te gaan om hun ware zelf tot uitdrukking te brengen.

Scroll naar boven