Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

De 30-jarige Roemeen Florin Marin kwam in de schijnwerpers te staan na het overlijden van zijn echtgenoot, de 81-jarige voormalige priester Philip Clements.

Florin en Philip, met een leeftijdsverschil van 51 jaar, trouwden in 2017 toen Florin 24 was en Philip 78. Na drie jaar huwelijk overleed Philip, waardoor Florin een aanzienlijke erfenis ontving.

Tijdens een interview met DailyMail onthulde Florin dat hij maandelijks 2.000 euro ontvangt, evenals een bedrag van ongeveer 170.000 euro en een huis ter waarde vanPhilip, die 50 jaar lang priester was, ging met pensioen, kwam uit de kast en verhuisde met Florin naar Boekarest nadat hij 120.000 euro had geërfd. In Boekarest kochten ze een huis dat direct op Florins naam werd gezet.

Helaas verslechterde Philip’s gezondheid snel na de verhuizing naar Roemenië en overleed hij uiteindelijk in een verzorgingshuis.

Florin verklaart in het gesprek dat zijn rouw slechts 48 uur duurde.Het duurde even voordat Florin zich realiseerde dat “Philip niet zou hebben gewild dat ik verdrietig was.”

Hij zegt: “Hij zei dat ik vrolijk moest zijn. Dat heeft me veel geholpen bij het verwerkingsproces.” Deze houding heeft kritiek opgewekt van Philip’s familie, die Florin beschuldigen van golddigging.

Anthony, de broer van Philip, is woedend en voelt zich beroofd. Hij zegt: “Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren.”


Florin vond al snel een nieuwe liefde in Jeronimo Jesus de Vega na het overlijden van Philips, en is nu verloofd met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53).


Florin, die zichzelf beschrijft als een modeprinsesje, geniet van merkkleding en luxe reizen. Over zijn huidige relatie zegt hij:


“Ik ben een speciale vangst en wil ook zo behandeld worden.” Hij twijfelt echter over een volgend huwelijk ondanks zijn verloving. “Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen,” deelt hij.

Scroll naar boven