Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

De comeback van Wendy van Dijk op televisie in 2024 zou wel eens onder de loep kunnen worden genomen door Angela de Jong, bekend om haar scherpe columns.


“Ik ben geen fan, nee,” zegt Angela over Wendy. Er is sprake van een mogelijke nieuwe humorshow op SBS 6 voor Van Dijk, waarbij het concept van een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten.


Het zou kunnen gaan om een show in de trantWendy krijgt nu eindelijk haar eigen show, een soort candid camera, dit wordt beschouwd als haar laatste kans, hoewel het ook het risico van kritiek van Angela de Jong met zich meebrengt.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, waarbij een duidelijke wederzijdse antipathie heerst. Een kritische column van Angela kan een grote impact hebben op hoe Wendy’s nieuwe show wordt ontvangen.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoe lang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma.”Hier is de herschreven tekst met behoud van de oorspronkelijke HTML-tags en opmaak:

“Ik ben geen fan van Wendy van Dijk. Ik hou niet van mensen die zichzelf niet zijn op televisie. Bij Wendy krijg ik het gevoel dat ze een typetje speelt,” zei Angela de Jong.

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’

Angela de Jong geeft de voorkeur aan Caroline Tensen en is kritisch over Wendy van Dijk ondanks haar populariteit.

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies: ‘Elke dag ben je onderdeel van ons leven’😥🙏

RTL 4 zet zich in voor diverse programma’s en televisiezender RTL 4 toont haar betrokkenheid.

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen: ‘Ik wilde er nooit over praten’

Caroline Tensen, die bekend staat als de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me, verdient volgens sommige mensen een beter programma,” zegt Angela. “Ik heb grote bewondering voor haar.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Angela gaat verder: “Het woonprogramma Kopen of Slopen waar Caroline nu presentatrice is, is naar mijn mening een rommeltje. Dat verdient ze niet.”

Van alles wat we al een keer gezien hebben, vind ik beneden haar stand. Ik gun haar een echt goed programma.

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’
Scroll naar boven