Wethouder bestormd door boze parkbewoners Peter Gillis: Morgen moet iedereen weg zijn!

Wethouder bestormd door boze parkbewoners Peter Gillis: Morgen moet iedereen weg zijn!

Peter Gillis, eigenaar van verschillende vakantieparken, verkeert in grote problemen.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Gedurende de jaren is hij geconfronteerd met verschillende beschuldigingen, wat heeft geresulteerd in aanzienlijke boetes variërend van enkele honderdduizenden tot een miljoen euro.

Peter Gillis over boze bewoners van zijn vakantiepark: ‘dan vertel ik het niet’

Voornamelijk gerelateerd aan het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten en het toestaan van permanente bewoning op zijn parken, wat vaak verboden is, zijn deze boetes.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Een enorme tegenslag werd Gillis onlangs geconfronteerd, toen zijn paradepaardje, vakantiepark Prinsenmeer, per direct moest sluiten.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Veel bewoners die permanent op het park woonden, ondervonden grote gevolgen van deze gebeurtenis. De sluiting van het park volgde op verdenkingen dat het gebruikt werd voor criminele activiteiten.

Peter reageert op het nieuwste gerucht dat door de wandelgangen gaat: ‘allemaal afgunst’

Gisteren kregen de bewoners van het vakantiepark te horen dat ze slechts 1 dag de tijd hebben om hun spullen te pakken en te vertrekken.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

Bewoners willen nu verhaal halen bij zowel de gemeente, die tot de sluiting van het park heeft besloten, als bij Peter Gillis zelf.

Honden lusten er geen brood van: Peter Gillis kaffert campingbezoeker uit!

Het blijkt echter moeilijk om Gillis te bereiken. Intussen is aangekondigd dat Gillis weer een nieuw seizoen van zijn realityserie ‘Massa is Kassa’ krijgt op SBS 6, wat niet meer op het Prinsenmeer.

De 150 gezinnen met kinderen die nu op zoek moeten naar een nieuwe woning, verkeren in onzekerheid over hun toekomst. De bewoners voelen zich in de steek gelaten, aangezien Peter Gillis onvindbaar lijkt te zijn en zowel de gemeente als hijzelf hen in de steek hebben gelaten. Het is een situatie die mogelijk gefilmd kan worden.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!
Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!
Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Er was een bewoner die zijn frustratie uitte door te zeggen: “Iedereen zit in onzekerheid en hij is zelf bezig met een nieuw seizoen. We gaan het gezellige leven in Brabant laten zien. Nou, het is hier momenteel niet gezellig.”

Scroll naar boven