Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Wilfred Genee heeft aangekondigd afscheid te nemen: ‘Op een gegeven moment is het genoeg’

In een gesprek met RTL Boulevard heeft de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, Wilfred Genee, laten doorschemeren dat hij openstaat voor een mogelijk vroegtijdig einde van het programma.


“Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarmee hij aangaf dat hij vrede zou hebben met een eventuele afronding van het programma.


Genee keek terug op de twee weken vakantie die hij onlangs heeft gehad, een periode die hemTijdens deze periode had hij geen contact met collega’s Johan Derksen en René van der Gijp wat hij wel deed voelen.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Ondanks dat merkte hij wel op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ‘talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

Hij ziet Hendriks echter niet als een bedreiging voor zijn positie vanwege het succes van het programma: “Zolang wij scoren zoals wij hebben

Als ik naar de doelpunten kijk, zie ik dat anders “zei Hendriks.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Genee sprak over zijn toekomst bij Vandaag Inside en zei: “Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goedvinden. Het houdt toch een keer op.”


Hij onderstreepte dat zowel hijzelf, Derksen, die binnenkort 75 wordt, en Van der Gijp, die 62 is, al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Er wordt gezegd door Genee dat het contract nog ongeveer anderhalf jaar loopt, en hij voegt eraan toe: “Dan is het mooi geweest.” Deze uitspraken suggereren dat het einde van de tijd van Genee en zijn collega’s bij Vandaag Inside in zicht is.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter van commentator Sierd de Vos, heeft laten doorschemeren dat zij open staat voor een overstap naar Vandaag Inside.Linda de Mol heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd, mede dankzij haar tijd bij Vandaag Inside.

Als redacteur begon ze haar loopbaan bij het programma en wist al snel indruk te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

In een gesprek met Voetbal International deelt ze haar visie op succes: “En het is heel simpel: je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen dus.”De tekst bevat HTML-tags en opmaak die behouden moet worden, maar ik zal de zinsstructuur veranderen en de tekst herschrijven.

Ze zegt ook dat het fijn is om begeleiding te krijgen van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks. Evenals van Wilfred, waar ze soms advies aan vraagt en dat met alle liefde van hem krijgt, en met Hélène Hendriks over veel dingen kan sparren.

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

”Ik steek veel tijd in mijn voorbereiding en dat zou ik nooit nalatig doen,” zegt ze dankbaar

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Soms, vlak voordat ik live moet hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.”

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

De interactie van Vahle met het VI-trio, vooral met Van der Gijp, is een ander interessant aspect van haar verhaal.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!
Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Ondanks de intense dynamiek achter de schermen, lijkt Noa goed om te kunnen gaan met de scherpe humor van de heren, zelfs meer dan op televisie.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Scroll naar boven