Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Een recent nieuwsbericht heeft onthuld dat Winston Post, bekend van zijn rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, vorige week betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk.

De 51-jarige Post deelde zijn schokkende ervaring met het tijdschrift Story. Hij was onderweg naar de boeklancering van Fajah Lourens toen het ongeluk gebeurde, vlakbij zijn huis bij het oprijden van de snelweg.

Een andere bestuurder, die ook de snelweg opreed, werd door het ongeval getroffen en kon niet meer remmen.

De bestuurder die had moeten stoppen voor Post en voorrang had moeten verlenen, veroorzaakte een botsing door dit na te laten.

Post bleef ongedeerd bij het ongeval, maar de andere bestuurder was duidelijk bewusteloos in zijn voertuig.

”Hij leek bewusteloos tegen het raam aan te liggen,” zei de getuige. In eerste instantie gaf de man geen teken van leven.

Door snel eerste hulp te verlenen en omstanders op te roepen de hulpdiensten te bellen, handelde de voormalige GTST-acteur snel.

Enkele omstanders bleken toevallig rechercheurs te zijn. Post, die terughoudend was om de man te verplaatsen vanwege mogelijke rug- of nekletsel, slaagde erin de man bij bewustzijn te brengen.

Medisch

Na het controleren van zowel Post als de andere bestuurder kon het personeel vaststellen dat beiden geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.

De nieuwe auto van Post was echter onherstelbaar beschadigd en zal naar verwachting worden gesloopt.

Post betreurde het verlies van zijn auto, die hij slechts enkele weken in bezit had, maar benadrukte de ernst van de schade.

Scroll naar boven