Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Ik dacht aan een zakelijke transactie’

Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Ik dacht aan een zakelijke transactie’

30-jarige Carrie heeft een onverwachte wending meegemaakt in haar relatie met de 63-jarige Randy. Het koppel, dat elkaar enkele jaren geleden via Tinder leerde kennen, heeft een uniek liefdesverhaal.

Carrie had aanvankelijk haar Tinder-leeftijdsvoorkeur ingesteld op maximaal 99 jaar met een specifiek doel: het vinden van een welgestelde man.

Carrie was open over haar initiële intenties. Ze zegt: ”Toen ik Randy ontmoette, dacht ik aan een zakelijke transactie.Toen ik aan hem dacht, was mijn eerste gedachte om zijn geld te nemen en daarna weg te gaan.”

Echter, haar gevoelens voor Randy veranderden en hun relatie groeide van een financiële overeenkomst naar oprechte liefde.

Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, uitte Carrie haar dankbaarheid voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Na een pauze in de communicatie, waarin Carrie probeerde haar leven weer op de rails te krijgen, bleef Randy betrokken.

Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die op dat moment geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zei: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”

“`html

Carrie en Randy besloten elkaar persoonlijk te ontmoeten na meer dan een jaar online communicatie, ondanks dat Randy in die periode tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.

Carrie geeft toe zich schuldig te hebben gevoeld over de situatie. Het stel beweert nu, na drie jaar samen te zijn, dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

“`

De dynamiek tussen Carrie en Randy is veranderd, hoewel ze nog steeds ‘zakgeld’ van hem ontvangt vanwege haar uitgavenpatroon. Ze zegt: “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”

Carrie besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

Scroll naar boven