Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Een dame met de naam Kinah heeft de gewoonte om tot wel vier rollen toiletpapier per dag te eten. Inderdaad, ze eet het papier dat wordt gebruikt om je achterste te reinigen.

Kinah, die te zien is in de nieuwste aflevering van TLC’s My Strange Addiction: Still Addicted?, eet de hele dag door haar favoriete snack, waar ze ook heengaat, zelfs op ‘werk, in de auto of in de nagelsalon’.

In een Twitter-preview van de aflevering zei ze: “Ik eet wc-papier vanaf het moment dat ik ‘s ochtends opsta.”

Volgens TLC heeft Kinah in de afgelopen 20 jaar 14.000 pond (6.350 kilo) toiletpapier opgebruikt, wat haar gewoonte jaarlijks $2.700 kost.

In een video legt ze uit: “Je kent dat gevoel, zoals na Thanksgiving, je hebt al je favoriete voedsel gegeten en je zit gewoon op je bank en je bent gewoon aan het ontspannen, zo van, dat is wat ik voel nadat ik toiletpapier heb gegeten.”

Zij voegde er tevens aan toe: “En

Je zou het niet geloven, maar toiletpapier heeft eigenlijk nul calorieën. En het veroorzaakt zelfs geen kater.”

Gedurende de afgelopen twintig jaar heeft Kinah een ware deskundige op het gebied van wc-papier geworden, en ze geeft de voorkeur aan het dunne papier boven het dikke omdat het makkelijker te consumeren is.

Ze vergelijkt het met ‘het eten van een PB en J [boterham met pindakaas en gelei] zonder korst’, en ze geniet van de ‘crunch’.

In Kinah’s leven heeft echter niet iedereen haar hobby gesteund. Haar ex-verloofde Anthony zegt tegen de camera: “Weet je, wc-papier is niet bedoeld voor menselijke consumptie.”.

Op een gegeven moment in de previewclip kauwt Kinah op wat wc-papier in haar plaatselijke nagelsalon, terwijl Anthony zijn standpunt herhaalt: “Het breekt niet af in je lichaam. Dat is s**t grof, man.”.

De saloneigenaar Flora lacht en geeft toe dat ze de gewoonte raar vindt. Ze zegt: “Waarom eet ze het wc-papier? En het continu in haar mond stoppen zonder zelfs maar water te drinken.”.


Volgens Kinah trekt haar opmerkelijke eetgewoonte in het openbaar de aandacht, maar ze maakt zich er niet druk om. Ze legde uit: “Als mensen me wc-papier zien eten, krijg ik een paar rare blikken.”


“Ik merkte zelfs dat iemand zijn telefoon tevoorschijn haalde en probeerde me op te nemen, maar het kan me niets schelen. Iedereen heeft zijn eigen rare gewoontes en dit is gewoon de mijne.”

Scroll naar boven