Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft opmerkelijk geprobeerd zwanger te worden van haar verloofde Twinno, die momenteel in de gevangenis zit.

Haar verhaal, gedeeld op TikTok, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nogMet nog ongeveer een jaar te gaan, manifesteerde Twinno zijn wens om vader te worden door een creatieve en onconventionele methode toe te passen.

Onder toezicht van zijn celgenoot, verzamelde Twinno zijn zaad in een plastic bekertje en goot het vervolgens over in een broodzakje.

Dit zakje met “babymateriaal” werd door een gevangenismedewerker verstuurd naar Nesha. Binnen slechts twee dagen ontving Nesha het pakket via de postbode.

Na advies te hebben ingewonnen bij zowel een waarzegger als een dokter, vertelde de laatste haar dat de kans op succes ongeveer 10 procent was.

Nesha ging vervolgens aan de slag, in afwachting van haar vruchtbare dagen om zaadcellen te gebruiken.

Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

Binnen een emotionele video deelt Nesha haar teleurstelling en zegt: ”Mijn hart is gebroken”. Ze voegt eraan toe, ”Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven