Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Begin 2023 kreeg Blogmama, een naam die wellicht bekend in de oren klinkt, aanzienlijke aandacht op sociale media.

Deze 38-jarige blondine, voornamelijk actief op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig. Dit heeft haar populariteit op sociale media versterkt.

Maar de laatste tijd is het wat rustiger rondom haar geworden, omdat ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend. Volgens de informatie die beschikbaar is,Er is geen sprake van een relatie met hem.

Cynthia, die in werkelijkheid Blogmama heet, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Ondanks dit feit kijkt ze toch al uit naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia’s lijst van eisen voor een potentiële partner is niet erg lang. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ geen dealbreakers zijn.


Zeer gewenst is een goed gevoel voor humor en ook tatoeages zijn een pluspunt, maar ze benadrukt dat ze geen vereisten zijn.


Cynthia benadrukt dat de nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op zich te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.


Voor Cynthia is het belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij de kosten op zich neemt.


Scroll naar boven