Zwangere vrouw moet nog bevallen van kindje maar is nu al op zoek naar nieuwe partner!

Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Blogmama, mogelijk een bekende naam, heeft begin 2023 veel aandacht gekregen op sociale media.

De 38-jarige blondine staat bekend om haar aanwezigheid op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, en heeft een voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op sociale media heeft vergroot.

Recentelijk is het echter wat stiller geworden rondom haar, aangezien ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend en volgens de informatie is ze al op zoek naar een nieuwe partner.

Hoe het met hem gaat, is onbekend.


Blogmama, ook bekend als Cynthia, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Ondanks haar situatie kijkt ze al uit naar een nieuwe partner na de bevalling.


Cynthia stelt niet veel eisen aan haar toekomstige partner. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke problemen geen dealbreakers zijn.

“`html

Ze geeft aan dat een goed gevoel voor humor zeer wenselijk is en tatoeages zijn een pluspunt, maar niet vereist.


Cynthia benadrukt dat de nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.


Voor Cynthia is het belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.


“`

Scroll naar boven