Olcay Gulsen betrapt op: ‘Goede controle van informatie’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Oldest Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer, dat berucht is om zijn ontmaskering van namaak designerproducten, heeft nu Olcay Gulsen in het vizier.


Met zo’n 315.000 volgers op sleeptouw heeft dit account eerder al bekende namen als Sarah van Soelen, Yolanda Hadid en de zussen Vedder, Esther en Anne, belicht.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Deze keer is Olcay Gulsen het onderwerp van gesprek met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, waarvan experts overtuigd zijn dat deze nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat erom bekend dat ze de voorkeur geeft aan ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor kostbare designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Inclusief blogposts als ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’ heeft zij gepubliceerd.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

De impact van het kopen van nepdesignerwaren wordt door velen onderschat. Alastair Gray, een onderzoeker naar namaak, heeft met Harpers Bazaar Arabia de duistere kanten van deze industrie gedeeld:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. Zij hebben in een verklaring op hun Instagram-account laten weten:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“We hebben geen enkele intentie om iemand te schaden. Alles is grondig onderzocht en geverifieerd, met de hulp van experts van buitenaf,”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Een informant vertelde Yvonne Coldeweijer dat de Vedder zussen overweldigd waren door de aandacht die ze trokken nadat ze werden belicht op het account.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een van de Vedders werd de originele foto verwijderd, waardoor deze automatisch verdween uit de verhalen van de Birkin slayer,” verklaarde de bron. “Het interessante is dat die Birkin daarna nooit meer op sociale media is verschenen.”


De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven