Vrouw (63) en haar man (26) verwachten een baby: ‘We zijn zo blij’

che 1jpg

Vol vreugde kondigen de 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran aan dat zij in verwachting zijn van hun eerste kind samen. Dit blije nieuws werd gedeeld via een video op YouTube. “We zijn zo gelukkig!”

Cheryl, die moeder is van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen, had altijd de wens om nog een kind te krijgen met haar jonge echtgenoot Quran, die 37 jaar jonger is.

Sinds 2022 hebben ze geprobeerd hun kinderwens te vervullen. Omdat Cheryl vanwege haar leeftijd niet meer zelf zwanger kon worden, besloten ze op zoek te gaan naar een draagmoeder.

Ondanks dat de eerste draagmoeder niet voldeed aan de voorwaarden van het contract en het contact verbroken moest worden, hebben ze nu toch succes gehad.

In de video toont Cheryl vol trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” zegt Cheryl stralend. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”


”De blijdschap die ik voel is ongekend. Ik weet zeker dat we fantastische ouders zullen zijn,” deelt ze, vol vertrouwen in hun toekomst.


De tranen van geluk stroomden over Quran’s wangen bij het nieuws van hun toekomstige ouderschap. “Ik voel liefde op een ongekend niveau,” deelt hij vol emotie.


Hoewel Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, gelooft Quran dat liefde belangrijker is dan biologische banden. “Echte familie wordt gevormd door liefde,” benadrukt hij.


Hoewel Quran had gehoopt dat het kind meer op Cheryl zou lijken, overheerst de vreugde en steun van hun omgeving voor de toekomstige ouders.

1. Hun liefde wordt bezegeld met een kleintje.
2. Hij weet zeker dat zij de beste moeder ooit wordt.
3. Deze oma mag opnieuw moeder worden!
4. Het stel kan hun geluk niet op.
5. Hun grootste droom gaat werkelijkheid worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven