Wat een gedoe: Gekke uitspraak over ouders van Joost Klein!

jjjpg

Er is kritiek geuit door Henny Huisman op de worsteling van Joost Klein met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

Joost verloor zijn vader aan kanker toen hij in de brugklas zat, en minder dan een jaar later overleed zijn moeder aan een hartstilstand. Na het overlijden van zijn ouders werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus.

Joost werd tijdens het Eurovisie Songfestival gediskwalificeerd. Er zijn nog onopgehelderde details over het incident.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens verschillende media vroeg Joost om privacy na zijn optreden, omdat het einde van zijn lied ‘Europapa’ emotioneel is en gericht aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Henny Huisman heeft in een interview met De Nieuwe Revu een duidelijke mening geuit over dit onderwerp. Hij zegt:

Volgens een bron speelt het verlies van zijn ouders hem nog steeds parten, ondanks dat het vijftien jaar geleden is gebeurd.

Er wordt gezegd dat de persoon in kwestie moeite heeft met het overlijden van zijn moeder, aangezien hij kort na haar overlijden alweer op het podium stond. “Je bent een artiest of je bent het niet. Met zulke situaties moet je om kunnen gaan,” aldus een insider.

Huisman is van mening dat Joost geen tweede kans verdient vanwege zijn deelname aan een groot evenement: “Als je besluit mee te doen aan zoiets groots, moet je alles accepteren wat daarbij komt kijken,” verklaarde hij.

“Hij presenteerde een Stuntkabouter en een blauwe vogel, wat op zich prima is, maar binnen een internationale context kun je niet zomaar bepalen wat je wel of niet wilt.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Volgens Huisman heeft Joost moeite met autoriteit omdat je tijdens het Songfestival niet volledige controle hebt over je optreden. Hij zegt: “Je hebt niet de volledige regie over je eigen act als je meedoet aan het Songfestival. Wat ik heb begrepen, is dat Joost hier niet goed mee om kan gaan en moeite heeft met autoriteit.”

Huisman geeft nog een scherpe opmerking over Joost: “Mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje wekelijks iets steelt bij de Albert Heijn kun je dat toch ook niet wegwuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

“Huisman vindt dat Joost ongepast gedrag vertoont en eigenschappen heeft die niet geschikt zijn voor dit soort evenementen,” aldus Huisman. Hij voegt eraan toe: “Wat Joost doet, hoort niet. Ik zie gedragingen en karaktertrekken bij hem waardoor ik denk: hij is niet geschikt voor dit soort evenementen.”


Een bericht gedeeld door Joost Klein (@joostklein)

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2.Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven