Actie in de war: Nieuwe winkel verovert Nederland!

acti 1jpg

Voor fans van de bekende winkelketen Action is er opwindend nieuws: er is nu een nieuwe speler op de markt die soortgelijke producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Dit nieuws kan positief zijn voor consumenten, maar mogelijk minder positief voor Action zelf.

Al vele jaren staat Action bekend als dé winkel voor koopjes, waar een divers assortiment aan producten te vinden is tegen relatief betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuinspullen, verf en nog veel meer.

En vergeet niet, ook telefoonaccessoires zoals goedkope oplaadkabels en koptelefoons zijn ruimschoots verkrijgbaar. Kortom, bij Action is alles te vinden.

Ondanks dit, is er recentelijk een nieuwe speler op de markt verschenen naast Action in de vorm van ‘Die Grenze’. Deze winkelketen verwerft snel terrein in Nederland.

De doelstelling van Die Grenze is om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, wat aansluit bij de behoeften van vele consumenten.

De winkel, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), werd opgericht in 2007 en opende zijn eerste filiaal in Denekamp.

Sindsdien heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt en heeft momenteel 53 locaties verspreid over heel Nederland.

Met de groeiende klantenkring en omzet veroorzaakt Die Grenze enige onrust bij Action. Zal Die Grenze uiteindelijk de goedkoopste zijn?


Er is een aankondiging gedaan door Action vandaag, waarbij de prijzen van maar liefst 2.500 producten zullen worden verlaagd. De concurrentiestrijd tussen deze twee ketens lijkt alleen maar intenser te worden.

1. In Nederland zijn er momenteel 53 vestigingen van de concurrent.
2. De positie van Action als de meest voordelige winkelketen kan binnenkort veranderen.
3. Deze winkelketen was voor sommigen onbekend.
4. Action zal naar verwachting gedwongen worden om de prijzen nog verder te verlagen.
5. De strijd om klanten zal heviger worden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven