Opmerkelijk verhaal over feestprinses Alexia: ‘niet geschikt voor tv-uitzending’

al 1jpg

Prinses Alexia staat bekend als de ‘Partyprinses’, de middelste van de drie Nederlandse prinsessen.

Toch lijkt ze de meest terughoudende prinses te zijn als het gaat om het delen van haar bezigheden, wat velen verwarrend vinden.

Tijdens het jaarlijkse fotomoment van Willem-Alexander en het koninklijk gezin was royaltykenner Rick Evers aanwezig.

Hij deelde gisteravond zijn inzichten tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Rick merkt op dat Alexia zelden iets van betekenis zegt:

Het zijn toch mensen die de geschiedenis schrijven uiteindelijk, dus je wil wat dingen van ze weten. Vraag het vooral niet aan Alexia, want die wil helemaal niks vertellen. Dat vind ik dan wel weer jammer…

Hélène Hendriks: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant…

Rick verwoordt zijn frustratie over de antwoorden van de middelste prinses op een mompelende manier: Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.

‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla.

We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.

Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja… Dan besluit Rick om het wat smeuïger te maken…

Alexia wordt gezien als de ‘Partyprinses’ van de drie prinsessen en staat bekend als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin.

Rick onthult: “Niet helemaal in dat beeld te herkennen… Maar… Verhalen uit het Haagse die niet op televisie verteld kunnen worden, zijn mij bekend.

Jack van Gelder, aanwezig op het moment, besluit te zeggen: “Als je nog eens terug wilt komen, zou ik het nu vertellen!

Ook presentatrice Hélène is geïnteresseerd in meer details: “Jawel! Vrienden onder elkaar! Kom maar op, Rick! Eén smeuïg detail. Jawel!

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Hélène en Dyantha Brooks lijken ook geïnteresseerd te zijn. Het lijkt erop dat Rick voorlopig niet meer welkom zal zijn bij de fotomomenten.

1. Deze journalist zal wel niet meer welkom zijn bij de fotomomenten!
2. De fotomomenten kan deze journalist nu wel vergeten!
3. Deze journalist zal nooit meer welkom zijn bij persmomenten
4. Dat was gelijk de laatste keer voor deze journalist.
5. Dit verhaal zal hem duur komen te staan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven