Patty Brard deelt eerlijk over groot familieprobleem: Zus krijgt taakstraf!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 103715jpg

In een recente ontwikkeling heeft Patty Brard laten weten dat haar zus een taakstraf heeft gekregen. Voor Patty voelt dit als een vorm van gerechtigheid na een langdurige ruzie tussen hen.

Recentelijk deelde Patty haar verhaal met weekblad Story, waarin ze ingaat op de vele moeilijkheden die ze heeft meegemaakt, met speciale focus op de pijn die haar zus haar heeft berokkend gedurende vele jaren.

Opmerkelijke onthulling over liefdesleven Patty Brard: ‘relatie overgegaan in vriendschap’

De situatie escaleerde toen haar zus ervoor zorgde dat Patty niet bij haar zieke vader en dementerende moeder kon zijn, wat resulteerde in een diepe breuk binnen de familie. Patty benadrukt: “Tussen ons zal het niet meer goedkomen”.

Deze dame doet boekje open over Patty Brard: ‘We hebben een liefdesrelatie met elkaar gehad’

Eerder heeft Patty onthuld dat haar zus een negatieve rol heeft gespeeld in haar familieconflicten. Patty herinnert zich: “Toen er geld werd gestolen van mijn vader, heeft ze iedereen wijsgemaakt dat ik de schuldige was”, deelde Patty met de Volkskrant.

Antoine en ik hebben het appartement dat mijn moeder wilde hebben voorgefinancierd, omdat ze dichtbij ons wilde wonen. ,,Mijn ouders wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd.”

Patty legt uit dat haar ouders geen hypotheek kregen omdat ze nog bezittingen hadden in Spanje en Wateringen.

Om hun bank een hypotheek te laten verstrekken, hebben we het geld op hun rekening gestort. ,,Die moesten eerst nog worden verkocht. Maar dan was dit appartement weggeweest. Dus hebben wij hun bankrekening volgestort, zodat ze van de bank een hypotheek konden krijgen.”

Na de verkoop van de huizen betaalden Patty en Antoine het voorgeschoten bedrag terug. ,,Ik verdenk mijn zus ervan dat zij mijn vader heeft wijsgemaakt dat die lening er nooit is geweest en dat wij een paar ton van hun rekening hebben gepikt.”

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

“Patty legt uit dat we dit tien keer hebben geprobeerd uit te leggen aan mijn vader, maar door een herseninfarct kon hij niet meer rekenen,” vertelt ze.

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Patty’s dochter geloofde lange tijd door verhalen van haar zus dat haar moeder een dief was, waardoor er elf jaar geen contact was tussen hen.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

1. Dit is dus de reden waarom ze 11 jaar geen contact had met haar dochter.
2. Jeetje wat heftig zeg!
3. Wat moet ze zich ellendig gevoeld hebben met haar man
4. Verschrikkelijk dit! Eindelijk gerechtigheid
5. Hoop dat ze dit nu kan afsluiten

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven