Vrouw geeft baan op om haar man borstvoeding te geven: ‘persoonlijke band’

opg 1jpg

Opnieuw delen we een opmerkelijk verhaal over een koppel. Een vrouw heeft haar baan opgezegd om borstvoeding te geven aan haar man.

De 38-jarige Jennifer Mulford en haar 38-jarige vriend Brad Leeson uit Atlanta, Georgia vormen een uniek paar. Jennifer geeft namelijk borstvoeding aan haar partner.

In een tijdschrift las Jennifer over de positieve effecten van borstvoeding, vooral voor het creëren van een speciale band wanneer dit op latere leeftijd gebeurt.

Hoewel velen dit als absurd zouden beschouwen, nam Jennifer dit zeer serieus.

“We spelen geen rollenspel waarbij ik me verkleed in luiers, slabbetjes of met fopspenen … helemaal niets van dat alles.”

Hoewel het voor ons beiden tot op zekere hoogte opwindend is, is het vooral een persoonlijke band,

het is eerder een verantwoordelijkheid, meer intimiteit … twee mensen worden één.”, vertelt Brad aan de Daily Mail.

Na het serieus nemen van de informatie uit het tijdschrift, besloot Jennifer zelfs haar baan op te zeggen om haar partner borstvoeding te geven.

Brad moet om de twee uur aan de borst zuigen. Hij beweert dat moedermelk hem sterker maakt en een goede toevoeging is voor zijn trainingen.

“Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik hier alles aan wil wijden.” vertelt Jennifer aan de Daily Mail.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven