Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

Als er onverklaarbare dingen in huis verschijnen, zoals nieuwe vlekken op de muur of vreemde geuren, kunnen zorgen over mogelijke toekomstige reparatiekosten meteen de kop opsteken.

Dit was het geval voor een internetgebruiker die zwarte stippen in haar keuken ontdekte zonder een duidelijke verklaring.

Ontdekkingen zoals deze in de keuken zijn reden tot bezorgdheid, vooral omdat dit de plek is waar voedsel wordt bereid en hygiëne van groot belang is.

Een huiseigenaar wist niet wat te doen met de herhaaldelijk verschijnende mysterieuze zwarte stippen.

In de Facebookgroep ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste de bezorgde vrouw een bericht met de vraag of iemand haar kon helpen.

“Heeft iemand enig idee wat deze stippen kunnen zijn? Ze verschenen op de keukentegels en daarna op de pc die we deze ochtend in de keuken hebben gezet.”

Gelukkig konden andere Facebook-gebruikers haar van een antwoord voorzien, hoewel de antwoorden misschien niet geruststellend waren. “Kijk er goed naar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, werd gesuggereerd in de reacties.

Volgens de website van Pest Guidance hebben spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar”, wat lijkt op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.

De uitwerpselen van spinnen variëren in tinten zwart, bruin, wit en grijs, afhankelijk van de soort spin, maar zijn over het algemeen donkere vlekken of druppels.

Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en andere afvalstoffen die vrijkomen uit het lichaam van de spin, aldus de website.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven