Vreemde verrassing op reclamebord van supermarkt: ‘ruim genoeg om in te leven’

bord 1jpg

Een vrouw werd onverwacht gevonden die bijna een jaar lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, als haar verblijfplaats had gebruikt.

Opmerkelijk was dat de 34-jarige zich had gevestigd in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt, inclusief een geïmproviseerd kantoor met onder andere een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.

De aanwezigheid van de vrouw werd ontdekt toen aannemers eind april een verlengsnoer vonden dat niet op het dak hoorde te liggen.

Het bleek dat het reclamebord waarin ze verbleef, van binnen hol was en een toegangsdeur had, waardoor haar verblijf mogelijk was.

Volgens een politiewoordvoerder was de ruimte “ruim genoeg om in te verblijven”, wat betekende dat ze er ook weer uit kon komen, wat uiteindelijk gebeurde.

Na rapportage van de aannemers over een ongebruikelijke kabel, betrok de supermarkt de politie.

Zonder verzet te bieden, vertrok de vrouw begripvol nadat ze geconfronteerd werd door de politie, met de woorden:

“Maak je geen zorgen, ik ga weg.” Hoewel er geen aanklachten tegen haar zijn ingediend, is haar de toegang tot het pand ontzegd.

Met de bijnaam ‘Rooftop ninja’ werd ze door de supermarkt bestempeld, aangezien ze een heel jaar onopgemerkt op het dak had doorgebracht.

Haar verblijfplaats bleef voor iedereen een mysterie, en niemand had enig vermoeden dat ze zich bovenop het dak had verschanst.


De politie blijft zich afvragen hoe zij onopgemerkt toegang had tot het dak, zonder betrapt te worden.


“In mijn tienjarige carrière heb ik zoiets nog nooit meegemaakt,” vertelde de politiewoordvoerder. “Je zou nooit denken dat zoiets mogelijk is, maar ik wens haar het beste toe.”


Wat een verhaal… hoe dan?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven