Action gaat 2500 producten goedkoper maken!

acti 1jpg

Voor fans van Action is er goed nieuws, want er is nu een nieuwe speler op de markt die vergelijkbare items aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Hoewel dit gunstig kan zijn voor consumenten, zal dit nieuws waarschijnlijk minder goed ontvangen worden door Action zelf.

Al vele jaren staat Action bekend als dé winkel waar je een breed scala aan producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuinproducten en zelfs verfbenodigdheden.

En vergeet niet dat ook goedkope telefoonaccessoires zoals oplaadkabels of koptelefoons ruim voorradig zijn. Bij Action vind je werkelijk van alles.


Er is recent een nieuwe concurrent van Action bijgekomen onder de naam ‘Die Grenze’. Deze winkelketen begint terrein te winnen op de markt in Nederland.


De focus van Die Grenze ligt op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel klanten.


Medikamente Die Grenze (MDG), ook bekend als Die Grenze, is opgericht in 2007 in Denekamp en heeft sindsdien 53 vestigingen verspreid over Nederland geopend.


Met hun groeiende klantenbestand en omzet veroorzaakt Die Grenze enige onrust bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de titel van de goedkoopste winkel overnemen?


Er is aangekondigd dat de prijzen van wel 2.500 producten zullen dalen, wat kan duiden op een toenemende concurrentie tussen ketens.


1. Dit is goed nieuws voor de trouwe bezoekers van de keten!
2. Action maakt een slimme zet, wellicht hebben ze geen andere keuze.
3. De concurrentiestrijd zal alleen maar toenemen!
4. Klanten van de Action zullen blij zijn met dit nieuws.
5. Deze winkelketen lijkt lichte paniek te ervaren.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven