Rene Froger krijgt kritiek: ‘Dat is niet goed, dat kan niet’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 181112jpg

De kritiek op René Froger van Johan Derksen kwam vrijdagavond tijdens de seizoensafsluiter van Vandaag Inside naar voren.

Tijdens de uitzending werd onder andere gesproken over de aangekondigde verhoging van het btw-tarief voor culturele goederen en diensten. De zanger, bekend van de Toppers, liet duidelijk zijn teleurstelling hierover blijken.

Naast René was ook Dilan Yesilgöz, de demissionair minister van Justitie en Veiligheid, aanwezig bij het VI-trio.

Froger liet zijn onvrede blijken over de aangekondigde btw-verhoging en benadrukte dat dit ook gevolgen zal hebben voor de Toppers-fans, aangezien de kaartjes voor de Toppers-concerten daardoor duurder zullen worden.

Roddelpraat meldt bizar nieuws over Rene Froger: ‘heen en weer zien schommelen’

“Wij zouden dat toch moeten doorvoeren en de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en als daar nog eens 12 procent bovenop komt… Ja, ga jij het de mensen.”

René legde uit: “Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten?”

Rene Froger trapt nieuwe generatie artiesten de grond in: ‘rommelen maar wat aan’

Johan was fel in zijn reactie, zeggende: “Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

René legde uit: “Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.”

Johan reageerde: “Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!” René voegde toe: “Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Ai dit is toch wel een pijnlijk momentje voor Froger!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven