Rian Donders heel erg geschrokken van Roy’s verhaal: ‘Dat vind ik naar’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 131640jpeg

In zijn biografie heeft Roy Donders zijn zus Rian compleet in shock achtergelaten door zijn verleden van pesterijen te delen.


Weekblad Party meldt dat Rian erg geschrokken is van het pestverhaal van Roy, vooral omdat hij hier nooit eerder over heeft gesproken.


“Het heftigste vond ik het pestverhaal van hem uit de basisschooltijd. Roy heeft nooit over zijn ervaringen van het gepest zijn verteld,” vermeldt Rian.


Rian maakt direct gebruik van het verhaal van haar broer om te benadrukken dat pesten nog steeds een actueel probleem is.


“Dat vind ik erg. Of het nou op

Op school speelt social media een rol. Ze benadrukt dat pesten vanwege iemands identiteit niet acceptabel is: “Ik vind dat niemand gepest mag worden, om wie hij of zij is.”

Ze sluit af met de verklaring dat ze zelf geen oordelen velt over anderen, daarbij opmerkend: “Maar ja, andere mensen zijn daar heel erg in.”

Roy heeft onlangs zijn biografie gelanceerd, waarin hij zijn lezers een kijkje geeft achter de schermen van beroemdheid.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Hij heeft recentelijk openheid gegeven over zijn seksuele geaardheid, vanwege de nieuwsgierigheid van velen over zijn voorkeur voor mannen of vrouwen.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Dit besluit komt deels voort uit zijn verleden met relaties met mannen en zijn huidige relatie met Michelle. Roy is tegen het indelen van mensen in hokjes.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

“Vroeger vond ik het al verschrikkelijk als mensen me het labeltje ‘homo’ gaven. Ze hoeven me dus ook geen bi of hetero te noemen. Ik ben gewoon ik, laat me.”

1. De zus van Roy vertelt dat ze enorm geschrokken is door het gebeuren. 2. Rian onthult dat de schrik er behoorlijk in zit! 3. Rian laat weten dat ze dit niet wist! 4. Zus Rian is behoorlijk van slag door dit verhaal! 5. Rian is ontzettend geschrokken en behoorlijk van slag!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven