Wild verhaal over feestprinses Alexia: ‘niet geschikt voor televisie’

alex 1jpg

Er wordt gezegd dat Prinses Alexia, de middelste van de drie Nederlandse prinsessen, bekend staat als de ‘Partyprinses’.

Ondanks deze reputatie is ze echter misschien wel de meest gereserveerde prinses als het gaat om openheid over haar activiteiten, wat voor velen verwarrend is.

Tijdens de jaarlijkse fotosessie van Willem-Alexander en het koninklijk gezin was royaltykenner Rick Evers aanwezig.

Gisteravond deelde hij zijn observaties tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Rick merkte op dat Alexia zelden iets van waarde zegt:

Het zijn toch mensen die de geschiedenis schrijven uiteindelijk, dus je wil wat dingen van ze weten. Vraag het vooral niet aan Alexia, want die wil helemaal niks vertellen. Dat vind ik dan wel weer jammer…” 

Hélène Hendriks: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant…

Een opmerking over de vage antwoorden van de middelste prinses kwam van Rick: “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.

Nogmaals bekritiseert Rick de prinses: “‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla.

Een verdere opmerking van Rick over de prinses luidt: “We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.

Rick overweegt grappend om de prinses weer te bevragen: “Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…” Dit leidt tot zijn besluit om het wat smeuïger te maken…

Alexia wordt beschouwd als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin en staat bekend als de ‘Partyprinses’ onder de drie prinsessen.

In een onthulling vertelt Rick: “Zij herkent zich niet helemaal in dat beeld… Maar… Ik ken verhalen uit het Haagse die beter niet op televisie kunnen worden verteld.”

Jack van Gelder, aanwezig op het moment, suggereert: “Als je nog een keer terug wil komen, zou ik het nu wel vertellen!”

Ook Hélène, de presentatrice, toont interesse: “Jawel! Vrienden onder elkaar! Kom maar op, Rick! Eén smeuïg detail. Jawel!”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Hélène bevestigt dat zij en Dyantha Brooks ook geïnteresseerd zijn, maar het lijkt erop dat Rick voorlopig niet meer welkom zal zijn bij de fotomomenten.

1. Deze journalist zal wel niet meer welkom zijn bij de fotomomenten!
2. De fotomomenten kan deze journalist nu wel vergeten!
3. Deze journalist zal nooit meer welkom zijn bij persmomenten
4. Dat was gelijk de laatste keer voor deze journalist.
5. Dit verhaal zal hem duur komen te staan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven