Sieneke wederom onder vuur: ‘Ze probeert alles tegen te houden’

WhatsApp Image 2024 03 20 at 215428jpg

In een recent interview met Privé probeert Sieneke de scheiding soepel te laten lijken, maar haar ex Jan Baum is niet blij met deze voorstelling van zaken.

Jan heeft zijn kant van het verhaal onthuld en is boos over wat er in het roddelblad werd geschreven, waarbij hij Sieneke als volgt beschrijft:

“Dan heb ik echt zoiets van: wat ben jij toch een slang. Ze weet maar al te goed hoe de situatie in elkaar steekt. Wij liggen in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken en probeert alles tegen te houden.”

Volgens Jan gedraagt Sieneke zich als een dictator. “Het begon met onze kinderen. Later met het huis en nu gaat het over de inboedelverdeling. Alles waar ik mee aankom is standaard ‘nee’.”

Hij geeft Sieneke de schuld van de scheiding, omdat zij niet meer verder wilde. Ook is Jan geschokt door de manier waarop Sieneke de kinderen over de scheiding informeerde. “Zonder emotie zei ze gewoon: papa en mama gaan scheiden. Dat vond ik enorm moeilijk.”

Jan wil ervoor zorgen dat zijn kinderen niets tekortkomen en heeft voorgesteld dat ze met hun moeder in het huis kunnen blijven wonen, hoewel het huis aan hem toebehoort.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Sieneke zou het huis kunnen kopen met een hypotheek en hem uiteindelijk de helft van de waarde kunnen geven, zodat hij ook iets nieuws kan aanschaffen.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Jan vindt dit een ‘heel redelijk’ voorstel, maar Sieneke lijkt alles tegen te werken. Dat is echter niet het enige. Jan betwijfelt ook de bewering van Sieneke dat ze ‘uit elkaar zijn gegroeid’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als je tegenover mij verzwijgt dat je met een andere man uit eten gaat en andere dingen doet… Dan ben je verkeerd bezig.” Hij beweert bewijs te hebben van ontrouw van Sieneke.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als er dan ook nog camerabeelden zijn waarop je mijn ex weg ziet gaan met iemand anders. Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven