Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

lie 1jpg

Leeftijdsverschillen in liefdesrelaties zijn tegenwoordig niet meer zo verrassend. Normaal gesproken kiezen oudere mannen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook situaties die precies het tegenovergestelde laten zien.

Ze is perfect voor mij‘, zegt Devon Aubrey, 27 jaar oud, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins en van plan is met haar te trouwen.

Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devon bij Walmart werkt in een instappositie.

Zij ontmoetten elkaar online, waar Devon over schreef. Na vier maanden van correspondentie ontmoetten de geliefden elkaar eindelijk in persoon.

Devon herinnert zich dat hij Kathy erg leuk vond bij hun eerste echte ontmoeting en dat ze er naar zijn mening zelfs beter uitzag dan op de foto’s.

In het begin was Devon bang dat hij Kathy niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken. “Ik dacht dat je langer was,” merkte Kathy als eerste op, maar er was meteen een wederzijdse klik.

Ondanks hun leeftijdsverschil besloten Kathy en Devon om een romantische relatie aan te gaan en schamen ze zich nergens voor, zelfs niet voor eventuele veroordelingen door de samenleving.

Devons moeder dacht aanvankelijk dat haar zoon een grapje maakte over de leeftijd toen hij hierover sprak.

Over het algemeen waren de kinderen van Kathy positief over hun moeder en haar nieuwe liefde, met uitzondering van een dochter die tegen hun relatie was vanwege Devons veganistische levensstijl.

“We maken geen ruzie, lossen alle problemen op met een gesprek zonder te schreeuwen. Ze is zeer ervaren en leert me veel,” zegt Devon over Kathy.

Er wordt vaak gedacht dat Kathy rijk is vanwege haar jongere minnaar, maar op financieel gebied is zij verre van bemiddeld.

“Ik wil gewoon de rest van ons leven samen doorbrengen en gelukkig zijn”, geeft Kathy openlijk toe.

Het stel gelooft dat als je van iemand houdt ongeacht leeftijd, je het risico moet durven nemen en je hart moet volgen voor je eigen geluk.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven