Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, alias @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft een opvallende actie ondernomen om geld te verdienen: ze verkoopt online potten met haar eigen winden.

Opvallend genoeg zijn deze potten met haar windjes al uitverkocht in haar webshop.

In een tijd waarin velen extra inkomsten proberen te genereren vanwege de toenemende kosten, heeft Cheng een zeer ongewoon pad gekozen.

Eerder trok ze al de aandacht door een nepaanval met eieren uit te voeren om meer volgers aan te trekken.

De influencer, die eerder in opspraak kwam vanwege haar eierenstunt, lijkt nu een nog opmerkelijker pad te bewandelen door haar winden online te verkopen.

Ze beweert dat de potten ’tot 30 dagen houdbaar zijn’ na opening. De prijs van deze potten met winden bedraagt maar liefst £237 per stuk en tot verbazing van velen zijn ze al uitverkocht.

Op haar webshop adverteert ze: “Benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Potentiële kopers worden echter gewaarschuwd dat het enige tijd kan duren om een geurpotje te maken, en dat de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.

Maar het schetenpotje van £237 is niet het enige opmerkelijke item in Chengs toch wel bizarre online shop.

Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.

Het lijkt erop dat er voor ieder wat wils is, zij het in een buitengewoon ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden lijkt niet nieuw te zijn in de wereld van influencers.

In 2022 startte Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor een aanzienlijke £791 per stuk.

Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven