Sylvie Meis zoenend betrapt met deze bekende Nederlander!

sylviejpeg

“Sylvie Meis heeft behoorlijk wat criteria voordat ze een man in haar leven toelaat, waarbij leeftijd en uiterlijk niet van groot belang lijken te zijn, maar er minstens een miljoen op de bankrekening moet staan,” meldt een bron.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

“Of er een klik is, lijkt pas later te worden onderzocht, zoals blijkt uit eerdere relaties waarbij het niet uitmaakte of iemand al bezet was of niet; dat was achteraf wel te regelen,” voegt de bron toe.

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

“Ex-partners van Sylvie hebben echter aangegeven dat ze niet goed bij elkaar passen vanwege Sylvies drang naar een extravagant leven,” wordt benadrukt.

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

“Toch lijkt Sylvie mogelijk haar match gevonden te hebben op het feestje van Elton John afgelopen weekend,” onthult een insider.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

“Tijdens het feest werd ze betrapt op zoenen met niemand minder dan Gordon,” onthulde Gordon zelf in een interview met Radio 538, waarin hij sprak over de geweldige avond.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

In het interview met Radio 538 deelde Gordon zijn enthousiasme: “Het was fantastisch! De derde keer dat ik er ben geweest,” aldus Gordon.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

“Sylvie liep ook rond in haar galajurk. (…) Het was zo’n gekke avond, ik heb ook nog met Sylvie staan zoenen die avond,” voegde Gordon toe.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Echter zijn er enkele complicaties waar Sylvie waarschijnlijk niet aan heeft gedacht, gezien Gordons voorkeur voor mannen, hoewel het voorbeeld van Roy Donders ons heeft geleerd dat wonderen in dat opzicht mogelijk zijn.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Er wordt beweerd door Yvonne Coldeweijer dat Gordon bijna failliet is, wat de vraag doet rijzen of hij nog wel enkele miljoenen op zijn bankrekening heeft staan.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Ondanks dit financiële aspect, delen Sylvie en Gordon echter de drang naar een luxueus leven, wat zou kunnen betekenen dat ze eigenlijk goed bij elkaar passen.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven