Vrouw zegt dat ze de lelijkste tattoo ooit heeft: ‘Het ziet er vreselijk uit’

ttjpg

Er zijn mensen die uitgebreid de tijd nemen om de perfecte tatoeage uit te kiezen. Ze willen dat het een diepere betekenis heeft of simpelweg een prachtig ontwerp is.

De keuze voor een tatoeage is belangrijk, aangezien het een permanent statement is in iemands leven, ver van een tijdelijke versiering.

Toch zijn er mensen die spontaan beslissen om een tatoeage te laten zetten en later betreuren wat ze zien wanneer het werk voltooid is.

Dit was het geval voor Marie, die haar nieuwe tattoo beschrijft als verschrikkelijk en mogelijk zelfs de minst mooie tatoeage ter wereld.

In een emotionele video op TikTok deelt Marie openlijk haar teleurstelling over de tattoo, terwijl ze haar tranen probeert te bedwingen.


“Hoewel ze aanvankelijk nog redelijk tevreden was met de tattoo, begon deze al snel te vervagen, waardoor het oorspronkelijke ontwerp niet meer herkenbaar was.”


“De tattoo, bedoeld als een handgepelde banaan op haar vingers, begon steeds meer op andere figuren te lijken naarmate hij vervaagde.”


“Marie zag een kans om de tattoo te laten bijwerken toen haar vriend een afspraak had bij een gerenommeerde tatoeëerder.”


“Ze hoopte dat de tatoeage hierdoor mooier zou worden, maar helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn.”


“De tattoo lijkt nu helemaal niet meer op een banaan en Marie vindt het zo lelijk dat ze er niet eens meer naar wil kijken zonder.”

Het raakt me diep.

“Wat voor anderen misschien gewoon een rare, kleine en domme tatoeage is, betekent voor mij zoveel meer.”.

Ze voegde eraan toe: “De betekenis ervan raakt me echt, en ik ben teleurgesteld over hoe het eruitziet.”

Ondanks de steun van haar TikTok-volgers, die hun best doen om haar op te vrolijken, blijft de tatoeage voor Marie een bron van verdriet en frustratie.

In de TikTok-video hieronder is de tatoeage te zien, maar vanwege de lengte van de video kan er worden doorgespoeld.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound – Marie Armstrong

Veel mensen besteden maanden aan het nadenken over de perfecte tatoeage. Ze willen dat het een mooie betekenis heeft of…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven