Na elf jaar doet vrouw bizarre ontdekking: Zo staat zij in de telefoon van haar vriend!

foontje 1jpg

De smartphone is een onmisbaar item geworden in ons alledaagse bestaan, we kunnen er niet meer zonder.

Dit compacte apparaat heeft zich ontwikkeld van een simpel communicatiemiddel tot een essentiële multifunctionele tool die ons bijstaat in uiteenlopende zaken, van navigatie en financiën tot gezondheidsmonitoring en sociale interacties.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Een van de belangrijkste functies van elke mobiele telefoon blijft het beheren van contacten, waardoor we gemakkelijk in contact kunnen blijven met vrienden, familie en collega’s.

De contactenlijst op een telefoon kan soms verrassingen bevatten, niet alleen vanwege de namen die erin staan, maar ook vanwege de wijze waarop deze contacten zijn opgeslagen.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Een intrigerend voorbeeld hiervan is het verhaal van een vrouw die na elf jaar samen te zijn geweest een onverwachte ontdekking deed over hoe haar partner haar had opgeslagen in zijn telefoon.

De vrouw is duidelijk verbaasd door deze ontdekking en ook duidelijk teleurgesteld nu ze erachter is gekomen.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

In de onderstaande video deelt ze hoe haar geliefde haar heeft opgeslagen in zijn contactenlijst, stiekem leidt dat tot een glimlach.

Natuurlijk zijn wij benieuwd hoe jullie je partner hebben opgeslagen in de contactenlijst, met een bijnaam of iets anders?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven