Beetje bij beetje meer bekend: Dit is de nieuwe vriendin van Thomas Berger!

berrjpg

Na slechts een maand na zijn eerdere breuk met Elianne Zweipfenning lijkt zanger Thomas Berge opnieuw liefdesgeluk gevonden te hebben, met de focus nu op een nieuwe dame in zijn leven.

Recent werd de auto van Thomas gezien bij het huis van een vrouw, waarbij een getuige aan Realityfbi meldde:

“Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte. Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

Deze vrouw wordt genoemd als de nieuwe vriendin van Thomas door de getuige, die zegt:

“Ik heb vernomen van een vriendin dat zij degene is met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft.”

“Deze foto heb ik zojuist gemaakt.” De getuige deelde een foto waarop de auto van Thomas te zien is.

De identiteit van de nieuwe vriendin van de zanger is onthuld als Victoria, een make-up artist uit Eindhoven, door Realityfbi.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens haar professionele website werkt Victoria aan diverse projecten door heel Nederland, waaronder televisieprogramma’s, festivals, videoclips en fotoshoots.

Elianne schijnt naar verluidt niet tevreden te zijn met deze laatste ontwikkelingen, aldus Realityfbi:

“Ze is op zijn zachtst gezegd not amused.”

“We vermoeden echter dat zij gebonden is aan afspraken om niets te zeggen over deze situatie, anders komt ze in de problemen.”

Met deze nieuwe ontwikkelingen rondom Thomas Berge groeit de nieuwsgierigheid en speculatie onder fans en volgers, terwijl de zanger zijn leven voortzet na de publieke breuk.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven