De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Op zijn 34e verjaardag heeft zanger Thomas Berge al twee gezinnen gesticht.

Er gaan roddels rond dat hij mogelijk een derde gezin zal starten vanwege vermeende ontrouw.

Berge is al lang actief in de showbizz en nam op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op genaamd “Mijn Luchtballon”, die 800.000 keer werd verkocht als promotie door Neckermann.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen met de hoop een plek te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.

Na 22 jaar is Berge nog steeds een bekendheid. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn beëindigd.

De exacte reden voor deze situatie blijft vaag, omdat de zanger weinig loslaat.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven van weekblad De Story zou Berge’s seksuele voorkeur de oorzaak kunnen zijn van zijn gedrag.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Ze suggereert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Al sinds het begin van zijn carrière zijn er geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen verklaart waarom hij nooit het ware geluk bij een vrouw zal vinden.

In zijn verklaring benadrukt hij dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is met de woorden:
“Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”


Desondanks wijst Mediacourant erop dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, wat de suggestie wekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven