De hele week wordt ander weer verwacht: we moeten erop voorbereid zijn!

regen 1jpg

Ben je dit weekend lekker aan het ontspannen geweest in de zon met een verfrissend drankje of heb je genoten op het strand?

De afgelopen dagen waren zeer gunstig wat betreft het weer, wat velen naar buiten heeft gelokt om van de warme zon te genieten.

Het is goed om te genieten van die warme dagen, omdat het weer volgens Weeronline deze week aanzienlijk zal veranderen.

“Het begin van de week zal nog zonnig en droog zijn op maandag en dinsdagochtend, maar voor ’s middags worden er buien verwacht,” meldt Weeronline.

“Maandag zal het regenachtig zijn over het hele land verspreid, terwijl de regen op dinsdag waarschijnlijk beperkt zal blijven tot het zuidwesten.”

Tijdens deze buien bestaat de mogelijkheid van onweer en windstoten, dus het is verstandig om voorbereid te zijn op potentieel hevig weer.

De temperaturen zullen aangenaam blijven, met voorspellingen van ongeveer 21 graden in het zuidwesten en plaatselijke pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.

Vanaf woensdag zal de temperatuur iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag. Ook de nachten worden wat koeler met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.

De rest van de week blijft het wisselvallig met afwisselend regenbuien en droge periodes waarin de zon tevoorschijn komt.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven